Om Senteo

Kärnfull kommunikation & ledning

Hos Senteo – kärnfull, centrerad på koreanska – får du tillgång till värdefull kunskap, verktyg och best practice för att ta dina kunder, dina affärer och medarbetare till nästa nivå, med hjärta och hjärna. Vi hjälper dig förstå förändring och navigera det moderna digitala affärslandskapet B2B. I ett samarbete med oss utgår vi från dina kunder och dina utmaningar för att möta behoven på bästa sätt. Oavsett om det gäller att utveckla din kommunikation, dina kundrelationer, ditt företag och dina medarbetare eller skapa customer success med bättre synergier i samarbetet mellan Marknad, Sälj och HR.

Ett personligt gig-företag

Senteo AB är ett ”gig-företag” som ägs av Susanne Hägvall, senior kommunikationskonsult & affärsutvecklare med mer än 20 års erfarenhet av B2B-marknadsföring, kommunikation, affärs-/verksamhetsutveckling och ledning. Hon har en gedigen bakgrund som Chef inom Marknad- & Kundkommunikation och som Kundprojektledare/KAM, samt har varit med och byggt upp flera företag. Som konsult har Susanne hjälpt en rad organisationer inom bland annat IT, Finans, HR, Bygg, Energi att ta viktiga steg mot en mer affärsinriktad, relationsskapade och datadriven marknadsföring med mer tvärfunktionella, integrerade processer.

Susanne är även en uppskattad workshopledare och utbildare inom bland annat content marketing, yrkescoach i arbetsmarknadsprogrammet Korta Vägen, certifierad Ledarskapstränare och Vägvalscoach via EuroAcademy samt certifierad styrelseledamot via StyrelseAkademien.  

Med ett gediget nätverk erbjuder Senteo en bredd av kompetenser och samarbetsformer.

Susanne aug 2016 - obeskuren lägre upplösning

Min passion för kommunikation, liksom glädjen i att få människor, verksamheter och affärer att utvecklas, är en stark drivkraft för mig. Min styrka är kombinationen av att jag själv arbetat i de roller som mina kunder gör idag, och att jag som konsult inom marknads- och kundkommunikation, verksamhetsutveckling och ledning samlat på mig en gedigen portfölj av best practice och referenser inom flera olika branscher B2B.

Connecta gärna på LinkedIn,
där Susanne delar med sig av kunskap och inspiration i inlägg och artiklar